2013. október 6., vasárnap

ZTE Blade Super (GrandX Pro) - Hívás felvevéskor rezgés kikapcsolása

Jelen módosítás kizárólag a címben említett gyári (ICS - 4.0.4) szoftverrel ellátott készülékhez használható, más készüléken/rendszeren NEM működik!


(md5: 7d17a54df0eaa322215b8ceaa935f9bb)

A mellékelt csomag letöltése után ellenőrizd vissza annak sértetlenségét! (MD5Telepítése KIZÁRÓLAG CWM-ből az install zip from sdcard - choose zip from sdcard menüpont használatával. 
FIGYELEM! A telepítés befejeztével CWM-ben végezünk el egy wipe cache és az advanced menüpontban egy wipe dalvik-cache műveletet, csak ezek után indíthatjuk újra a készüléket a reboot system now menüponttal!

7 megjegyzés:

  1. Üdv.Nagyon jók a munkáid köszi szépen!!

    Esetleg ezt nem próbáltad?

    http://romrootjellybeang.blogspot.hu/2013/07/upgradeupdate-zte-grand-x-pro-to-43.html?m=1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkora fake hogy már fáj...remélem nem kattingattad végig hogy letöltsd!

      Törlés
  2. Nem-nem,megerősítések nélkül nem állok neki semminek! :-)
    Esetleg valami főzött romról nem tudsz?

    VálaszTörlés
  3. Sajnos nem. A gyártó még a készüléken lévő gyári rom-ot sem hajlandó kiadni...mert akkora királyoknak képzelik magukat. Én portoltam volna 4.2-t, és a gyári rom-ot is felpofoztam volna, de a jövő héten küldöm vissza becses tulajdonosának(ZTE) most már a 2. alapból szar készüléket...így befejeztem ezzel a modellel mindennemű kapcsolatot. Amíg még nálam van pár kérést teljesítettem, és annak ellenére hogy rengeteg ötletem van/lenne befejeztem.

    VálaszTörlés
  4. ó a francba nagyon sajnálom,pedig én eddig meg vagyok vele elégedve Telenornál vettem eddig nem találkoztam rajta hibával!Nagyon remélem így is marad mert nagyon tetszik!

    VálaszTörlés
  5. Enis olyan szivesen olvasnek meg errol a telefonrol hasonlo bejegyzeseket, sehol mashol nem talalok hasonlo oldalt, ahol ezzel a keszulekkel foglalkoznanak.

    VálaszTörlés