2013. július 14., vasárnap

WayteQ xTAB100QCR - ClockworkMod Recovery v6.0.3.3

MD5: 34083dc1c4876b170491eeb5c3d364d7
Köszönet:
CyanogenMod csapatnak
Koush

Telepítés menete:


1. A mellékelt csomag letöltése után ellenőrizd vissza annak sértetlenségét. (MD5)
2. A ZIP fájlban lévő RK_Android_Tool_v1.35 nevű mappát csomagold ki bárhová a gépedre.
3. Kapcsold ki a tablet-et, majd az eszközhöz tartozó USB adatkábel számítógép felöli oldalát csatlakoztasd a PC-hez!
4. A már kikapcsolt tabletbe csatlakoztasd az adatkábelt az eszköz USB csatlakozójába, a POWER és HANGERŐ FEL gombját tartsd nyomva ~5másodpercig majd engedd el őket!
Ha a csatlakozás sikeres, a PC-n elkezdődik az illesztőprogram keresése/kísérlet a telepítésre ami nem fog sikerülni, ezt manuálisan kell elvégezni. (Kivéve akkor ha már telepítve van!)Eszközkezelő-ben megtaláljátok az ismeretlen eszközt a listában, itt jobb klikk az eszközre majd Illesztőprogram frissítése... 


Illesztőprogramok keresése a számítógépen,


itt a Tallózás segítségével a szükséges fájlokat az RK_Android_Tool_v1.35/drivers mappájában találjátok (amd64=64bit-es rendszerhez, x86=32bit-es rendszerhez).


Erősítsük meg az aláíratlan driver telepítését


A sikeres telepítésről visszajelzést kapunk!

5. A kicsomagolt RK_Android_Tool_v1.35 mappába belépve, indítsuk el az RKAndroidTool.exe fájlt!
A megjelenő ablak alsó részén egy Found RKAndroid Loader Rock USB szöveg jelzi ha a tablet csatlakoztatva van és a driver megfelelően fel van telepítve.


Semmit nem kell állítani az alkalmazásban, előre van konfigurálva.
Nyomjuk meg a Run nevű gombot! A recovery flash elkezdődik, ennek befejeztéről és sikerességéről az ablak jobb oldalán lévő információs résznél győződhetünk meg.


A flash-elés végén a készülék automatikusan újraindul és betölt a rendszer.

Sajnos a készülék bootloader-e nincs felkészítve a fizikai gombokkal indítható recovery módnak. Így kikapcsolt állapotban felesleges is próbálkoznunk.
A CWM eléréséhez az élő rendszerből kell egy megfelelő alkalmazással újraindítani a gépünket. Play-ből elérhető pár ingyenes app természetesen mindegyiknek root jogosultság a feltétele, a teljesség igénye nélkül pl.:


Használatukhoz nem fűznék kommentárt.

Reményeim szerint hamarosan készítek egy patch-et amivel kibővítem a gyári kikapcsolási menüt és onnan egyszerűen, külső app használata nélkül eléritek a recovery módot.
A patch itt a blogon megtalálható lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése