2013. január 17., csütörtök

ZTE Blade 3 - MTP eszközök használata Total Commander-ben

Sokan panaszkodnak hogy az (Microsoft által kitalált) MTP eszköz használata a hőn szeretett Total Commander-ükben nehézkes, azaz nem jelenik meg mint meghajtó, így kénytelenek más módon megoldani a másolásokat. A megoldás pofonegyszerű, elég csak egy kis fájlrendszer beépülőt installálnunk a TC-be, melynek menete a következő (WinXP-n, de újabb windows-on is ugyanezeket a műveleteket kell elvégezni):

1. Töltsd le a következő fájlt: wfxExt_Windows.Media.Audio_0.78.b.zip (forrás)

2. Nyissuk meg a letöltött ZIP fájlt és csomagoljuk ki belőle a TC könyvtárába (célszerű ide) a következő két fájlt:
pluginst.inf
wmdmplug.wfx3. Indítsd el a Total Commander-t és válaszd a Beállítások - Általános beállítások-ban a bal oldali menüből a Beépülők-et, majd a jobb oldali gombok közül kattints a File rendszer beépülők (.WFX) melletti Beállítás gombra4. A megjelenő kis ablakban kattints a Hozzáadás gombra, majd tallózd be a már korábban a TC főkönyvtárába másolt wmdmplug.wfx nevű fájlt, kattints a Megnyitásra, majd a kis ablakban az OK gombra, és a Beállítások-ban is OK-zd le az ablakot!

5. Nincs más dolgod mint csatlakoztatni a készüléket az USB kábellel, majd TC-ben kiválasztani a Hálózat-ot mint meghajtót, és a megjelenő MediaAudio bejegyzésre "kétszerklikkelni".
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése