2013. szeptember 28., szombat

ZTE Blade Super (GrandX Pro) - Gyári állapot visszaállítása

A következő csomag letöltésével és a leírás alapján elvégzett műveletek után, a készülék teljesen gyári állapotú lesz. Visszaállítja a módosított partíciókat, a rendszert alaphelyzetbe állítja, és a CWM-et lecseréli a gyári recovery-re.


(md5: d0064904f223a4774691535df34c5fc0)

Telepítés:
1. A mellékelt csomag letöltése után ellenőrizd vissza annak sértetlenségét! (MD5)
2. Csomagold ki az egészet egy tetszőleges üres mappába!
3. A Driver_Auto_Installer_v1.1236.00/Driver_Auto_Installer_v1.1236.00/install.bat fájlt indítsd el! Ezzel telepíted a művelethez szükséges drivereket, a windows minden kérdésére válaszolj igen-el! Kizárólag Windows 7 esetén! (Win8-hoz ezt a drivert töltsd le!)
4. Kapcsold ki a készüléket és húzd ki belőle az USB kábelt!
5. SP_Flash_Tool_v3.1244.0.sn85/Flash_tool.exe fájlt indítsd el!
6. A megjelenő ablak jobb oldalán kattints a Scatter-loading gombra és töltsd be az MT6577_Android_scatter_emmc.txt fájlt!
7. Ellenőrízzük hogy a képen látható sorok vannak-e kijelölve! (CSAK EZEK, MÁS NEM LEHET!)

8. Nyomjuk meg az eszköztáron lévő Download gombot, majd kattints az Igen-re!
9. Csatlakoztasd a készüléket az USB kábel segítségével a számítógép egyik HÁTSÓ USB portjához! A driverek végleges telepítése megtörténik, ha véletlenül COM megnyitási hibával leáll az alkalmazás akkor kábel kihúz és 8-as ponttól kezd újra, ha hosszú ideig nem történik semmi, akkor húzd ki a készülékből az USB kábelt majd dugd vissza!
10. Az ablak alján végig fut egy piros csík, majd egy sárga is, ez utóbbi hosszabb ideig tart!
FIGYELEM! A telepítés több percig is eltarthat, semmiképpen se próbáljuk megszakítani a folyamatot!
11. A sikeres folyamat végén egy zöld kör jelenik meg! Bezárhatod az alkalmazást, és eltávolíthatod a készülékből az USB kábelt!

12. A kikapcsolt készüléken nyomjuk folyamatosan a HANGERŐ LE gombot, és kapcsoljuk be a készüléket! Ha a következő kép fogad minket elengedhetjük a HANGERŐ LE gombot! (a gyári recovery-ben vagy)

13. Nyomjuk meg egyszer a HANGERŐ FEL gombot, miután a következő kép fogad minket:

14. A HANGERŐ LE gombbal tudunk lefelé mozogni, a POWER gombbal pedig kiválasztani! (A HANGERŐ FEL gombbal ki-be kapcsolhatod a menüpontokat!)
Válaszd a wipe data/factory reset menüpontot és erősítsd meg egy Yes-el! Majd válaszd a reboot system now menüpontot a készülék újraindításához!

15. Most már gyári állapotú a készüléked!