2013. augusztus 31., szombat

ZTE Blade Super - ClockworkMod Recovery 6.0.3.3 telepítése





LETÖLTÉS
MD5: d67849c02c3275d62fcaf7ebfe9bbfbd



Köszönet:
- CyanogenMod csapatnak
- Koush

- jopont PH usernek

Telepítés menete:


FIGYELEM! A művelet előfeltétele hogy root-olva legyen a készülék!

1. A mellékelt csomag letöltése után ellenőrizd vissza annak sértetlenségét. (MD5)
2. Csomagoljuk ki valahová és másoljuk fel annak tartalmát (recovery_cwm_6033_bladesuper_apeelme.img és mobileuncle.apk) a készülék belső SD kártya gyökerébe, vagy a készülékben lévő microSD kártya gyökerébe (mindegy hova), majd a Beállítások - Biztonság menüpontban az Ismeretlen források-at pipáljuk be (ha még nem volt):

3. Indítsuk el a készüléken lévő fájlkezelőt, keressük meg a korábban felmásolt mobileuncle.apk nevű fájlt és tapizzunk rá a telepítéshez, majd a sikeres telepítés után indítsuk is el. (Ezen alkalmazás ingyenesen letölthető a Play alkalmazásboltból is!)
4. Elindítás után az alkalmazás root hozzáférést kér, adjuk meg neki:

5. A menüpontok közül válasszuk a Reovery Update-et.
6. A lista legtetején megjelenő, a már korábban felmásolt recovery_cwm_6033_bladesuper_apeelme.img-re tapizzunk rá.

7. Majd az OK gomb megnyomásával telepítsük a CWM-et!

8. A művelet végén az alkalmazás felajánlja hogy újra is indítja a készüléket recovery módban. Ha ezt szeretnénk akkor válasszuk az OK gombot:

9. Jogos kérdésként felmerül hogy hogyan tudom bármikor elérni a CWM recovery-t az előbbi alkalmazás használata nélkül:
  • Kapcsold ki a készüléket!
  • HANGERŐ LE gombot nyomjuk be és tartsuk lenyomva majd a POWER gombbal kapcsoljuk be a készüléket, ha a CWM recovery elindult a HANGERŐ LE gombot elengedheted.

16 megjegyzés:

  1. Helló!

    Ha nem tölt be a rendszer akkor azt hogyan tudom újra a gyári állapotra visszaállítani? Nincs cwm csak a gyári recovery.

    VálaszTörlés
  2. Az attól függ mit csináltál hogy nem indul el. De az hogy nincs CWM, és nincs mentésed sem egy működő állapotról bátor dolog volt.

    VálaszTörlés
  3. A Kijelző DPI-jével szórakoztam ami max 320 és haver levitte 120ra! Azóta nem tölt be rendesen a rendszer csak egy háttérkép látszódik meg az a képernyőkioldó kis valami,de ahogy kioldom azt írja hogy összeomlott. És minden ikon meg szöveg nagyon picike! A felbontást nem lehetne átírni valami fájlban?? Talán Build.prop-ba ??? Root jog van!

    VálaszTörlés
  4. Én csak szeretnék köszönetet mondani a munkádért!Egyre jobb és jobb lesz a teló a te közreműködésednek köszönhetően!Köszönöm szépen!
    Már csak egy fasza kis Jelly Bean kéne és fullos lenne a cucc.De nem akarok nagyravágyó lenni. :)

    VálaszTörlés
  5. László Hajdú: Azt hiszem picit félbemaradt a segítségem. Elnézést! Kellene egy mail cím és küldöm a segítséget!

    VálaszTörlés
  6. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségedet!

    hajdulaci72@gmail.com

    VálaszTörlés
  7. Hali!
    Két és fél órán keresztül a netet bújtam mire megtaláltam ezt az oldalt:D
    Rengeteg hasznos dolgot láttam itt, és talán tudnál segíteni abban, hogy miután az általad leírt rootot és clockworkmodot is sikeresen megcsináltam, milyen módon tudnám lecserélni az icecreamsandwitch-es androidomat? Ezer és egy problémám van vele.
    Ha tudsz segíteni kérlek írj erre a címre: hogesza@gmail.com
    Előre is köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre sehogy. A készülékre még a jelenlegi gyári rom sem került kiadásra egyik országban sem ZTE jóvoltából.

      Törlés
  8. Szia! Először is köszönet a munkádért és a részletes leírásokért! A rootolás sikerült, viszont a CWM telepítésével elakadtam. Amikor ki akarom válaszatani a listából a telepítendő fájlt (6. pont), akkor nem ajánlja fel a a felmásolt image-et. Csak remote fájlokat látok a listában, pedig a kitömörített img fajl ott van az sd kártyán és a telefon memórián is. Előre is köszön a válaszod!

    VálaszTörlés
  9. Nagy valószínűséggel átnevezted a CWM img-jét (recovery_cwm_6033_bladesuper_apeelme.img), ha mindenképp hosszú a fájlneve akkor írd át recovery.img-re, de a "recovery" szó legyen benne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az eredeti névvel próbálkoztam, majd a recovery.img névvel, de semmivel nem találta. Végül az sd kártya root-jába másoltam és ott megtalálta! Köszi a segítséget!

      Törlés
    2. Igazad van kihagytam a leírásból hogy a gyökérbe kell...hiába, sokszor ami nekem nyilvánvaló másnak nem az. Köszönöm hogy szóltál, javítottam a leírást!

      Törlés